DAF-RA VÁLTOTT A DOÓR & DOÓR TRANS KFT.

Új generációs DAF XF 480 vontatók a dunaföldvári flottában

Alig négy hónap alatt 16 DAF XF 480 SSC vontatót szerzett be a Doór & Doór Trans Kft., így a dunaföldvári flotta közel fele már a holland gyártótól származik.

A flotta legújabb tagjait az ügyvezető-tulajdonos édesapja, Doór Gyula (bal oldalon), a Doór & Doór Trans Kft. másik ügyvezető igazgatója vette át Naszvetter Pétertől, a Hungarotruck Kft. értékesítési vezetőjétől. Forrás: www.dafhirek.hu

Jelenleg 36 szerelvényt üzemeltet a Doór & Doór Trans Kft., amelyek között immár 16 DAF márkájú vontató található. A dunaföldvári vállalkozás rendelkezett már korábban is tapasztalatokkal a holland járművekkel kapcsolatban, hiszen két Euro VI minősítésű DAF vontató dolgozott a flottában. Majd tavaly egy új generációs jármű valós fuvarkörülmények közötti több héten keresztül tartó tesztje győzte meg Doór Gábort, a cég ügyvezető-tulajdonosát arról, hogy a flotta új tagjai immár DAF márkájúak legyenek. Így 2017 novemberében hat, decemberben nyolc, majd 2018. február végén két DAF XF 480 Super Space Cab fülkével ellátott vontatót vett át Doór Gábor.

„A tavalyi teszt meggyőzött arról, hogy üzemeltetési szempontból a DAF tökéletes választás, ugyanis kedvező a beszerzési ára és a maradványértéke, valamint üzemeltetési költségei is optimálisak. Nem beszélve az új motor nyomatékáról. Ugyanakkor a járművezetők is nagyon elégedettek új munkaeszközeikkel, szeretik a kényelmes fülkét, a tárolórendszereket, a fekhelyet. A járműveket a fuvarfeladatok többségében, 90-95 százalékban egyedül használják, ám a Super Space Cab fülke még „négykezes” feladatok esetén is elegendő teret biztosít mindkét személynek” – mondta el Doór Gábor.

Az egységesen hófehér, oldalszoknyával, LED-es fényszórókkal, álló helyzeti légkondicionálóval és könnyűfém keréktárcsákkal ellátott vontatók mind külföldön, mind belföldön dolgoznak. „Ömlesztett mezőgazdasági termények szállításával, valamint ponyvás pótkocsis áruszállítással foglalkozunk az Európai Unió területén belül és Magyarországon is. Ponyvás szerelvényeink éves futásteljesítménye eléri a 160 ezer kilométert, míg mezőgazdasági szállítóeszközeink 120 ezer kilométert tesznek meg évente. Vállalkozásunk számára fontos a kiszámíthatóság és a költségek tervezhetősége, ezért az új járművekre teljes körű, azaz Full Care szervizszerződést kötöttünk. És nem árulok el vele nagy titkot, hogy ebben az évben még további DAF vontatók beszerzését tervezzük” – tette hozzá az ügyvezető-tulajdonos.

Forrás: www.dafhirek.hu

 

(Ezt a cikket 322 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?