Gazdaság Hírek Kiemelt hírek Szállítmányozás

Szemerey Lóránd új utakon

Szemerey Lóránd értékesítette a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.-ben lévő üzletrészét. A Waberer’s International Nyrt. ajánlatát elfogadva Szemerey Lóránd, és a vevő képviseletében Lajkó Ferenc vezérigazgató szerdán az üzletrész-adásvételi szerződést aláírta.

Szemerey Lóránd, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. ügyvezető igazgatója (b) átveszi Pais Józseftől, a DAF Hungary Kft. ügyvezetőjétől a 160. kamiont a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. miskolci bázisán 2014. február 20-án. – MTI Fotó: Vajda János

Szemerey Lóránd korábbi cége, a Szemerey Transport Zrt. 2013-ban beolvadt a Waberer’s Logisztika Kft-be. A folyamat végeztével jött létre a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft., amely cég eddig Waberer’s International és Szemerey közös tulajdonban működött.

Az üzletrész-értékesítéssel kapcsolatban Szemerey Lóránd elmondta: „A továbbiakban is a közúti árufuvarozás piacán folytatom a munkám. A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. munkatársainak és a vállalat vezetésének további sok sikert kívánok a jövőbeni működésük során.”

Forrás: Heart Communications

Kiemelt kép: Szemerey + Plus Kft.

 

(Ezt a cikket 1731 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!