Kamion és busz ütközött a 86-os úton Jánossomorjánál

Sérült autóbusz és kamion, miután összeütköztek a 86-os úton Jánossomorja és Bősárkány között 2018. március 20-án. A balesetben tizennégyen megsérültek. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Kamion és autóbusz ütközött össze a 86-os úton Jánossomorja és Bősárkány között kedd délután, a balesetnek a korábbi tájékoztatással ellentétben nem tíz, hanem tizennégy sérültje van, az utat lezárták – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Sérült autóbusz, amely kamionnal ütközött a 86-os úton Jánossomorja és Bősárkány között 2018. március 20-án. A balesetben tizennégyen megsérültek. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a busz súlyosan megsérült vezetőjét a tűzoltók vágták ki a járműből. A munkásokat szállító buszon 18 ember utazott, közülük 13-an könnyebben sérültek meg, de kilenc embert kórházba vittek. A többieket mentesítőjárat vitte tovább.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: MTI Fotó: Krizsán Csaba

 

(Ezt a cikket 312 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!