Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Ketten meghaltak egy sárándi balesetben

Ketten meghaltak egy Sárándon, a 47-es főút 14-es kilométerénél történt balesetben csütörtök reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

Rendőrök és tűzoltók a 47-es főúton, Sáránd és Derecske között, ahol ketten meghaltak, amikor összeütközött egy kamion és két személygépkocsi 2018. március 8-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Azt írták, hogy két személyautó és egy kamion ütközött össze. Ketten az egyik kocsiba szorultak, a debreceni hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval kezdték meg a kiszabadításukat.

A kamionban és az egyik autóban csak a vezetők utaztak, míg a másik autóban hárman ültek. Közülük ketten meghaltak, a harmadik utast újraélesztik a mentők. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben – írta az OKF.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy Sáránd és Derecske között történt a baleset. A rendőrök a teherautókat a 4-es főút felé terelték, míg a személygépkocsikat Hajdúszovát irányába – olvasható a közleményben.

Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kamion veszélyes anyagot szállított, a rakomány azonban sértetlen maradt.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: MTI Fotó – Czeglédi Zsolt

 

(Ezt a cikket 170 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!