Összetört gépjárművek Üröm és Budakalász közötti úton, ahol összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó 2017. december 22-én. A balesetben egy férfi meghalt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Üröm és Budakalász között péntek este, egy férfi meghalt – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Helyszínelnek egy összetört személyautónál Üröm és Budakalász közötti úton, ahol a gépjármű összeütközött egy kisteherautóval 2017. december 22-én. A balesetben egy férfi meghalt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Kisdi Máté elmondta: a fővárosi tűzoltók egy férfit emeltek ki az összeroncsolódott autóból, átadták a mentőknek, de már nem lehetett segíteni rajta, a helyszínen meghalt.

A másik járműben nem sérült meg senki. A szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom zavartalanul haladhat a 1108-as úton – írja a police.hu.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 236 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!