Kategóriák

Kategóriák

Hírek

Egy nagyszerű emberrel lettünk kevesebbek: elhunyt H. Szabó Sándor

Életének 65. évében elhunyt H. Szabó Sándor légi fotós, az MTI volt fotóriportere szerda este – tájékoztatta a család csütörtökön az MTI-t.

Életének 65. évében 2017. december 13-án este elhunyt H. Szabó Sándor légi fotós, az MTI volt fotóriportere. A felvétel 2010. június 21-én készült a fotóriporterről. MTI Fotó: Kovács Attila

H. Szabó Sándor 1953-ban született Hatvanban, pályafutása elején a Heves Megyei Hírlap munkatársa volt, majd 1981-től három évtizeden keresztül dolgozott fotóriporterként a Magyar Távirati Irodánál.

Az újságíró az ország egyik legtöbbet publikáló légi fotósa volt, légi felvételeinek gyűjteménye kötetben is megjelent.

Forrás: MTI

Kiemelt képen H. Szabó Sándor – Fotó: Szász László/Légirendészet

A hungarokamion.hu weboldal soha, senkitől nem kapott annyi önzetlen támogatást, mint H. Szabó Sándortól, amelyért nagy hálával tartozunk!

ORFK Légi felvétele: H. Szabó Sándor

H. Szabó Sándor 2012-től az ORFK légi fotósaként dolgozott, amikor felkínálta képes anyagait oldalunknak szabad felhasználással. Ez hatalmas támogatást jelentett számunkra! Nyugdíjba vonulását követően sem feledkezett meg rólunk! Folyamatosan érkeztek tőle az anyagok, amelyek közül néhányat még közre sem adtunk. Ezt a következő napokban pótoljuk! Munkáival igyekezett bemutatni a hétköznapi emberek mindennapi életét, mindenféle szenzáció hajhászása nélkül. Az önálló cikkein és fotósorozatain kívül, képet illusztrációként is felhasználtuk számos cikkben, amelyért örök hálával tartozunk!

Halálának hírét személyesen is mély megrendüléssel fogadtam, hiszen az elmúlt héten még jó kedélyűen beszélgettünk telefonon, így halála váratlanul, tragikus hirtelenséggel történt.

Családjának mély együttérzéssel, Őszinte részvétemet szeretném kifejezni.

Karsai Attila
hungarokamion.hu

Az alábbi néhány fotóval emlékezzünk H. Szabó Sándorra:

 

(Ezt a cikket 301 alkalommal tekintették meg.)