Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Ketten meghaltak kamion és személyautó ütközésekor Sörédnél

Ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek egy személygépkocsiban, amely kamionnal ütközött a 81-es számú főút 20. kilométerszelvényében Söréd közelében – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség pénteken honlapján.

Összeroncsolódott személyautó a 81-es számú főút 20. kilométerszelvényénél, Söréd közelében 2017. szeptember 22-én, miután a jármű összeütközött egy kamionnal. Az autóban ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. MTI Fotó: Illyés Tibor

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, kerülni Bodajk és Csákberény irányába lehetett.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a személyautó mind a négy utasa beszorult, őket a székesfehérvári és a móri tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból. Hozzátette: a kamion, amely 24 tonna papírt szállított, keresztbe fordult az úttesten.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Székesfehérvár felé közlekedő autó – még ismeretlen okból – áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, és frontálisan összeütközött a kamionnal. A balesetben egy 73 éves férfi és egy 48 éves nő hunyt el.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságPolice.hu

 

(Ezt a cikket 142 alkalommal tekintették meg.)