KAMIONSZERVIZ GENERÁL TERVEZÉS

Építészmérnök: Nemes-Hegedüs Csaba
Elérhetőség: www.hegeduscsaba.hu
Telefon:+3630-620-7110 vagy +3630-380-8668
E-mail: info@hegeduscsaba.hu

 

Építész irodám szakterülete a kamion szerviz épület tervezése.

Kamion szerviz tervezés az ország teljes területén történik. Megtervezett és megvalósult épületek az alábbi településeken találhatóak: Budapest, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Sződ, Jászberény, Nyíradony.

A kamionszerviz tervezés kapcsán az építészeti engedélyezési tervdokumentáció és a komplett kiviteli tervek elkészítését vállaljuk. A tervek között az aknaterv kiemelkedően fontos a bele egyedileg telepítendő technológiai gépsor és perememelő függvényében.

Épületeim között több kamionszerviz műszaki vizsgasorral rendelkezik. A műszaki vizsgáztatáshoz szükséges engedély megszerzéséhez telepítendő technológia és helyiség kapcsolatok kialakításának birtokában vagyunk így a Közlekedési Hatóságtól az akkreditációt meg lehet kérni.

A kamionszerviz tervezés része a telepen belüli forgalmi rend kialakítása amelyet közlekedés tervező kollégám több éves szakmai tapasztalattal végez. A jogerős építési engedély megszerzéséhez szükséges valamennyi szakági tervezési munkarész saját irodán belül végzünk úgymint: statika, tűzvédelem, épületgépészet, épületvillamosság, közlekedés, vízjogi terv, környezetvédelmi terv, talajmechanika, geodézia, településképi vélemények beszerzése stb.

A tervezés része az építési engedély beszerzése a komplex kiviteli tervdokumentáció elkészítése az engedélyezési terveken felül.

Amennyiben komplex, mindenre kiterjedő tervezésre van szüksége, kérem keresse irodánkat:

www.hegeduscsaba.hu  – Tel: +3630-620-7110, e-mail: info@hegeduscsaba.hu

 

(Ezt a cikket 62 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?