A Pappas Auto méltán népszerű tavaszi átvizsgálásának segítségével DAF haszongépjárműve időben felkészülhet az évszakváltásra. Kollégáink 2017. április 1. és 30. között rendkívül kedvező, mindössze 2360 Ft+áfa áron ellenőrzik a gépkocsik műszaki állapotát. Április hónapban az átvizsgálás során feltárt hibák javításának megrendelése esetén az átvizsgálás árát nem számítjuk fel, amennyiben a számla összege meghaladja a nettó 23 600 Ft-ot.

Az átvizsgálás során feltárt hibák kijavításához szükséges alkatrészek árából pedig 10% kedvezményt biztosítunk az akció ideje alatt.

Statisztikák igazolják, hogy a hőmérséklet emelkedésével nő a balesetveszély, hiszen a vezető koncentrációs készsége hőségben lankad. Ne tegye ki magát felesleges kockázatnak! Most kis költségráfordítással a gépjármű klímaberendezésének tisztítása és ellenőrzése komoly károktól óvhatja meg! Vegye igénybe klímatisztítás szolgáltatásunkat mindössze 5.450 Ft+áfa áron!

A kuplung, vagy más néven tengelykapcsoló segítségével tudjuk a motor által termelt energiát problémamentesen átvinni a sebességváltóra, onnan pedig a kerekekre, így helyes működése elengedhetetlen az autó mozgatásához. A kuplung cseréje legfőképpen akkor válik szükségessé, amikor elkopik – ezt az autó vezetője több jelből is érzékelheti, mint például ha a kuplung pedál benyomása egyre nehezebbé válik, vagy ha induláskor kellemetlen szag terjeng a gépjárműben.

Kedvezményes kuplung ajánlat: XF 105 automata/kézi  váltós   158 670 Ft+áfa

(Ezt a cikket 28 alkalommal tekintették meg.)