Kategóriák

Kategóriák

Busz hírek Hírek Kiemelt hírek Személyszállítás

Az Orangeways megújítja eszközeit és működési modelljét

Újjászületik Magyarország nemzetközi buszvállalat

Tizennégy új – Mercedes és FOTON típusú – autóbusszal bővíti idén gépparkját a fennállásnak tizedik évét ünneplő Orangeways. A nemzetközi távolsági járatokat üzemeltető vállalat megújítja működési modelljét is. Járatait mostantól kizárólag saját buszaival és gépjárművezetőivel üzemelteti.

A legfontosabb: az utasok biztonsága
A 10 éve alapított társaság járművei eddig 3 millió utast szállítottak, és összesen 25 millió kilométert tettek meg Európa útjain egyetlen személyi sérüléssel járó baleset nélkül. Ma huszonöt busz és száz tapasztalt sofőr áll az utasok rendelkezésére. A társaság a szolgáltatás minőségének javítása érdekében kizárólag saját kapacitással, alvállalkozók bevonása nélkül végzi tevékenységét, illetve garantálja a biztonságot és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

A buszpark új arculata elegáns és egyedi
A megújulás jegyében az Orangeways az arany és fekete szín ötvözésével izgalmas és karakteres megjelenést öltött a buszokra. Az arannyal a minőséget, a feketével az örök eleganciát kívánta kifejezni. Az új arculat komolyságához kedélyes és szerethető elem is társul: egy vidám béka, aki a kalandvágyat, a haladást és a valóságba vegyített csipetnyi meseszerűséget jelképezi, megtestesítve ezzel mindazt, amit egy utazás jelent.

Forrás és fotó: Vision Communications Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 107 alkalommal tekintették meg.)