Hírek Kiemelt hírek MAN Márkahírek

MAN TGX EfficientLine 3 roadshow és épületavatás Dunaharasztiban

Két fontos esemény is színesítette az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft., illetve ügyfelei életét április 7-én. A vendégek délután az MAN TGX EfficientLine 3 roadshow első állomásán kipróbálhatták a márka hatékonyságra optimalizált modelljeinek harmadik generációját. Este pedig a dunaharaszti kirendeltség kívül-belül felújított szervizépületének avatóünnepségén vehettek részt. Ma már a haszonjármű-iparban a termékek és a szolgáltatások kéz a kézben járnak, csak ezek együttesen kiváló színvonalával lehet piaci sikereket elérni. Az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. most mindkét téren jelentős lépést tett.

Miután tavaly megnyílt az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. új irodaépülete Dunaharasztiban, a korábbi szervizépületet kívül-belül felújították

Először is április 7-én útjára indult az MAN TGX EfficientLine 3 magyarországi roadshow, amelynek első állomásán, a kiskunlacházi repülőtéren a meghívottak kipróbálhattak két TGX 18.460 XLX EfficientLine 3 nyerges szerelvényt és egy TGS 18.460 LX EfficientLine 3 szóló nyerges vontatót. Ezek a modellek az EfficientLine 2 generációhoz képest független, tanúsított közúti tesztek alapján 6,35 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. Ez többek között a motor továbbfejlesztésének, az új sebességváltónak, az EfficientCruise domborzathoz igazodó sebességtartó automatikának és a kis gördülési ellenállású gumiabroncsoknak köszönhető. A roadshow alkalmával egy akciós ajánlattal is megismerkedhettek az ügyfelek, amelynél a kedvező lízingdíj egyedülálló módon három évre kiterjesztett garanciát, három évre karbantartást, egy fő részére MAN ProfiDrive járművezető-továbbképzést, a futamidő alatt mobilitásgaranciát és egy évre telematikai szolgáltatást is magában foglal. Az akció TGX 18.460 4×2 BLS vagy TGX 18.500 4×2 BLS modellekre vonatkozik.

A mindezeket ismertető előadás és tesztvezetés mellett a vendégek Volkswagen, illetve Audi személyautókkal egy rövid vezetéstechnikai tréningen is részt vehettek, valamint egy ügyességi pályán egy TGX 18.460 XLX EfficientLine 3 szóló nyerges vontatóval rendezett manőverezési versenyen összemérhették vezetési tudásukat. Sőt, egy Audi R8 V10 Plus sportkocsiban Keszthelyi Vivien autóversenyző mellett ízelítőt kaphattak ennek a 610 lóerős csodának a tudásából.

Az érdeklődők a kiskunlacházi repülőtéren próbálhatták ki az MAN harmadik generációs EfficientLine modelljeit

A résztvevők az izgalmas és mozgalmas repülőtéri program után megismerhették a Dunaharaszti központ kívül-belül teljesen felújított szervizépületét. Az átépített irodák és ügyfélváró, illetve a két beállással, azaz négy munkaállomással bővített műhely még hatékonyabb és kényelmesebb kiszolgálást tesz lehetővé. A megújult épület avatóünnepségén a bajor konyhát idéző ínyencségek mellett a Grácia hegedűtrió, Hadházi László humorista, valamint az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. házi zenekara, a RockMeN Band gondoskodott a vendégek szórakoztatásáról.

Az MAN TGX EfficientLine 3 roadshow következő állomásai:

  • Pécs, 2017. április 19.
  • Győr, 2017. április 21.

 Forrás és fotók: MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.

 

(Ezt a cikket 146 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock