Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset történt az 54-es úton Helvéciánál

Két személyautó frontálisan összeütközött hétfő reggel az 54-es úton, Kecskemét és Helvécia között. A balesetben egy férfi meghalt, többen megsérültek – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Összeroncsolódott személyautó 2017. március 20-án az 54-es úton, Kecskemét és Helvécia között, ahol két autó frontálisan összeütközött. A balesetben egy férfi meghalt, többen megsérültek. Egy teherautó az út menti árokba hajtott, hogy elkerülje az ütközést a karambolozó járművekkel. MTI Fotó: Donka Ferenc

A baleset halálos áldozatát a tűzoltók emelték ki autójából. Egy teherautó, hogy elkerülje az ütközést a karambolozó járművekkel az út menti árokba hajtott. A balesetnek három sérültje van – írták a megyei katasztrófavédelem honlapján.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 8-as és a 6-os kilométernél elterelik.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 80 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!