Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Lezárták kedden az Árpád híd egy részét, mert aceton szivárgott egy teherautóból

Lezárták a budapesti Árpád hídnak a Népfürdő utca és a Váci út közötti szakaszát kedden délután, miután – egyelőre ismeretlen okból – aceton kezdett szivárogni egy a hídon áthaladó román rendszámú teherautóból – tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Tűzoltók dolgoznak egy teherautó mellett a fővárosi Árpád hídon 2017. március 7-én, miután aceton kezdett szivárogni a román rendszámú teherjármű tartályából. A hidat a műszaki mentés idejére a Népfürdő utca és a Váci út közötti szakaszon lezárták. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A teherautón egy ezer literes tartály sérült meg, amelyből fokozottan robbanásveszélyes, mérgező anyag szivárgott – közölte a szóvivő. Részletezte: a tartály felhasadt, menet közben rongálódott meg, vélhetően a csapjánál. A katasztrófavédelem vizsgálja a baleset okát.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írta: a fővárosi tűzoltók késő délutánra szüntették meg a szivárgást, így a Budáról Pestre vezető, a járművek elől korábban lezárt oldalon is megindulhatott a közlekedés.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Tűzoltók dolgoznak egy teherautó mellett a fővárosi Árpád hídon 2017. március 7-én, miután aceton kezdett szivárogni a román rendszámú teherjármű tartályából. A hidat a műszaki mentés idejére a Népfürdő utca és a Váci út közötti szakaszon lezárták.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 54 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!