Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Budapesten

Beszakadt az úttest egy 30 tonnás teherautó alatt kedden a XIII. kerületi Klapka utcában – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Tűzoltók dolgoznak egy teherautó műszaki mentésén a XIII. kerületi Klapka utcában 2017. február 28-án, miután a jármű alatt beszakadt az úttest. Az aszfalt hét méter hosszan, három méter szélesen és három méter mélyen szakadt be a földet szállító, négytengelyes, 30 tonnás teherautó alatt. Az esetnél senki nem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kisdi Máté elmondta: az aszfalt hét méter hosszan, három méter szélesen és három méter mélyen szakadt be a földet szállító, négytengelyes teherautó alatt. Az esetnél senki nem sérült meg.

A jármű hátsó két tengelye a gödörben volt, a vezetőfülke fölfelé állt. Markológéppel emelték ki a teherautót a gödörből, majd tűzoltódaruval vontatták el – közölte a szóvivő.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: MTI Fotó – Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 521 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!