Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset Felsőzsolcánál

Személyautó ütközött össze teherautóval a Felsőzsolcát Alsózsolcával összekötő úton szerda reggel, a balesetben egy ember meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Rendőrök helyszínelnek összetört gépjárműveknél a Felsőzsolcát Alsózsolcával összekötő úton, ahol személyautó ütközött össze teherautóval 2017. február 22-én. A balesetben a személygépkocsi utasa a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Vajda János

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 22-én 7 óra után Felsőzsolcán, az Állomás utcán egy személy- és egy tehergépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

A baleset során egy a személygépjárműben utazó 31 éves sajópetri nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

A halálos közúti közlekedési baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: MTI – Police.hu

További fotók: Police.hu

Kiemelt kép: Összetört gépjárművek a Felsőzsolcát Alsózsolcával összekötő úton, ahol személyautó ütközött össze teherautóval 2017. február 22-én.  MTI Fotó: Vajda János

 

(Ezt a cikket 103 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!