Ellenőrzések Hírek Kiemelt hírek Rendőrségi hírek

A TISPOL ellenőrzés eredményei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök 2017. február 15-17. között 64 gépjárművet ellenőriztek, jogsértést 13 esetben állapítottak meg.

Forrás: Police.hu

A TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén 2017. február 13. és 18. között a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végezte.

Az európai szintű közlekedésbiztonsági kampány keretében a rendőrök a közutakon elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták.

A TISPOL Truck & Bus nevezésű fokozott ellenőrzést Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2017. február 15-17. között hajtották végre a rendőrök, melynek keretében 64 gépjárművet ellenőriztek, jogsértést 13 esetben állapítottak meg. Vezetési- és pihenőidővel kapcsolatos szabályszegések miatt 11 esetben, a jármű-, illetve rakománybiztonsággal kapcsolatban 1 esetben, valamint az okmányokkal kapcsolatos jogsértések miatt szintén 1 esetben kellett intézkedniük a rendőröknek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás és kiemelt kép: Police.hu

 

(Ezt a cikket 94 alkalommal tekintették meg.)