Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset történt Bőny közelében

Összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó hétfő délelőtt Bőny és Bőny-Szőlőhegy között, a balesetben a személyautó vezetője meghalt – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Összeroncsolódott személyautó Bőny és Bőny-Szőlőhegy között 2017. február 20-án, miután a jármű összeütközött egy teherautóval. A balesetben a személyautó vezetője meghalt. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Füves Tamás elmondta, hogy a személyautót vezető nő a helyszínen meghalt, a másik sofőr nem sérült meg. A baleset körülményeit vizsgálják.

Fotó: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 20-án 8 óra 10 perc körüli időben a személyautó 54 éves sofőrje Bőny felől Győr irányába haladt a 8136-os úton, amikor – eddig ismeretlen okból és körülmények között – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a szemből szabályosan érkező teherautóval.

Fotó: Police.hu

Forrás: MTI – Police.hu

Kiemelt kép: MTI Fotó: Krizsán Csaba

 

(Ezt a cikket 85 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!