Balesetek Busz hírek Hírek Katasztrófavédelem

Árokba borult egy autóbusz Kisláng közelében csütörtökön

Tizenheten sérültek meg az elsődleges információk szerint egy autóbuszban, amely árokba borult csütörtökön Kisláng térségében, a 6301-es út 14-es kilométerszelvényében – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Árokba borult, összetört autóbusz Kisláng közelében, a 6301-es út 14-es kilométerszelvényében 2017. február 2-án. A munkásokat szállító buszban 35-40 ember utazott, közülük egy súlyosan, tizenhat könnyebben sérült meg a balesetben. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a munkásokat szállító buszban 35-40 ember utazott. A mentőkre hivatkozva közölte: egy ember súlyosan, tizenhat könnyebben sérült meg. A sérülteket a székesfehérvári és a siófoki kórházba viszik.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés idején az utat lezárták. A rendőrök a 7-es és a 64-es főút felé terelik a forgalmat.

Forrás: MTI

Kiemelt kép:  MTI Fotó: Bodnár Boglárka

 

(Ezt a cikket 66 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!