Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Kiemelt hírek Rendőrségi hírek

Felüljáró pillérének ütközött egy kamion az M1-es autópályán, meghalt a sofőr

Felüljáró pillérének ütközött péntek délután egy takarmányszállító kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Komárom után. A jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt – közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Felüljáró pillérének ütközött, összetört takarmányszállító teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom közelében 2017. január 27-én. A jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2017. január 27-én 17 óra 5 perckor a 71-es kilométerszelvénynél – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Az elsődleges adatok alapján egy kamion eddig tisztázatlan okból hídpillérnek ütközött. Az ütközést követően a kamion fülkéje teljesen kiégett. A baleset során egy ember a helyszínen életét vesztette.  A rendőrök a baleset helyszínelés és a mentési munkálatok idején az autópálya forgalmát Komáromnál az 1-es számú főútra terelték.

Forrás: MTI – Police.hu

Kiemelt kép: Felüljáró pillérének ütközött, összetört takarmányszállító teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom közelében 2017. január 27-én. A jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt.
MTI Fotó: Lakatos Péter

 

(Ezt a cikket 2569 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!