Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főúton

Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főút 200-as kilométerénél, Hajdúszoboszló közelében – közölte honlapján a katasztrófavédelem és a rendőrség szombaton kora reggel.

Baleset helyszíne a 4-es főút Hajdúszoboszló és Kaba közötti szakaszán 2017. január 14-én, ahol két kamion ütközött össze frontálisan. A balesetben az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. január 14-én 4 óra 25 perc körüli időben a 4-es számú főút 200-as kilométerszelvényében Hajdúszoboszló és Kaba között eddig tisztázatlan körülmények között két tehergépkocsi összeütközött.

Az eddigi adatok szerint a Kaba irányába haladó kamion ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött egy szembejövő kamionnal, amelynek a sofőrje a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték.

Forrás: Police.hu

A helyszíni szemle idején teljes útlezárás volt érvényben az adott útszakaszon, a forgalmat mindkét irányból Nádudvar felé terelték.

A tájékoztatás szerint a műszaki mentést a hajdúszoboszlói és a püspökladányi tűzoltók végezték.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott időjárási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Forrás: Police.hu – MTI

 

(Ezt a cikket 2939 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!