Balesetek Busz hírek Hírek Katasztrófavédelem

Busszal ütközött egy autó Budapesten

Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó hétfőn Budapesten, a XXII. kerületben, amely miatt a 6-os főút egy szakaszát teljes szélességében le kellett zárni – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tűzoltók és rendőr Budapesten, a 6-os főúton, az M0-s autóút felüljárója közelében, ahol menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó 2017. január 2-án. A balesetben hárman sérültek meg, ketten a buszon utazók közül, valamint az autó sofőrje. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kisdi Máté elmondta, az M0-s autóút felüljárója közelében, a Kolozsvári utcánál történt balesetben – az első információk szerint – hárman sérültek meg: ketten a buszon utazók közül, valamint az autó sofőrje, aki beszorult a járműbe, és a tűzoltók szabadították ki.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Mentők, tűzoltó és rendőrök Budapesten, a 6-os főúton, az M0-s autóút felüljárója közelében, ahol menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó 2017. január 2-án. A balesetben hárman sérültek meg, ketten a buszon utazók közül, valamint az autó sofőrje.  MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 85 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!