Ajánlatok Hírek Kiemelt hírek Navigáció

Megérkezett az iGO Navigáció kamionos kiegészítője

December 8-tól  kamionosok és  lakóautóval rendelkezők számára hasznos funkciókkal bővült az iGO Navigáció.

Androidra és iOS-re is megérkezett az autós navigációt kínáló NNG által fejlesztett iGO Navigáció  kamionos kiegészítője.

Alig néhány hónapja jelent meg az iGO Navigáció legfrissebb verziója, amely több mint 100 országban kínál offline navigációt a felhasználók számára. Az alkalmazást fejlesztő NNG december 8-tól kamionos kiegészítővel frissítette az alkalmazást, amelyet az appon belül vásárolhatnak meg a felhasználók.

A kiegészítő segítségével a kamion- és lakóautó-tulajdonosok profilokat hozhatnak létre a  járművük hosszának, súlyának, magasságának és maximális megengedett sebességének megadásával, mely profil alapján az alkalmazás ideális útvonalat kalkulál.

A kiegészítő csomag a világ szinte összes régiójában képes a kamionok és lakóautók legfrissebb térképadatok alapján való navigálására. A szolgáltatáscsomag mind az iOS, mind pedig az Android operációs rendszereket futtató eszközökön méret-, erőforrás- és felbontáskorlát nélkül használható.

„Nagyon sok visszajelzést kaptunk kamionosoktól, akik szeretik az iGO Navigációt, de szükségük lett volna egy-két plusz szolgáltatásra a mindennapi munkájuk hatékonyabb elvégzéséhez. Ez a kiegészítő elsősorban nekik készült, de biztatunk mindenkit a szolgáltatáscsomag kipróbálására” – mondta el Giles Shrimpton, az NNG vezérigazgatója.

Az iGO Navigáció  kamionosok és lakóautó-tulajdonosok számára készített kiegészítője 20 dollárért vásárolható meg.


Az NNG Kft.-ről

Az NNG a globális járműipar számára fejleszt élvonalbeli navigációs megoldásokat, melyeknek, alapja a cég NavFusion Platformja: ez az autó rendszerébe szervesen illeszkedve a műszerfalba épített navigációt és a felhőalapú szolgáltatásokat kombinálja, okostelefonos támogatással. Célja, hogy az autógyártók számára olyan márkafüggetlen, és teljes mértékben személyre szabható megoldásokat fejlesszen, amelyek jelentősen javítják a legszűkebb értelemben vett vezetési élményt, emellett pedig biztonságosabbá és interaktívabbá teszik a járművet, és maradéktalanul kiszolgálják a sofőr egyéni igényeit is.

Az NNG olyan intuitív navigációs és infotainment technológia kifejlesztésén dolgozik, mely a felhasználók számára mindennap értékes támogatást tud nyújtani, így valósítva meg a cég célkitűzését: az innovatív navigációs és infotainment megoldásokat minél szélesebb körben elérhetővé tenni.

A díjnyertes iGO Navigáció az elkövetkező években 30 globális autómárka több mint 30 millió járművébe fog bekerülni. A jelenlétét a világ minden táján folyamatosan őrző és erősítő NNG összesen 12 irodát és 4 képviseletet működtet Ausztráliában, Brazíliában, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban, Hongkongban, Indiában, Izraelben, Japánban, Kínában, Magyarországon, Németországban és Svájcban.

A cég 2014-ben elnyerte a European Business Awards „Az év növekedési stratégiája” címét, valamint az üzleti élet Oscarjának tartott Stevie Awards díját, mint a 2014-es év leggyorsabban növekedő vállalata. A cég emellett számos termékdíjjal büszkélkedhet, amelyeket partnerei révén nyert el.

Az NNG-ről bővebben a www.nng.com honlapon olvashat. Az iGO Navigációs termékekről bővebb tájékoztatás a www.igonavigation.com oldalon található.

Forrás: Café PR

 

(Ezt a cikket 5732 alkalommal tekintették meg.)