Balesetek Hírek

Vádat emeltek a csengeri motoros baleset okozója ellen

Halálos és maradandó fogyatékosságot kiváltó közúti baleset miatt vádat emelt az ügyészség a csengeri motoros baleset okozója ellen – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője szerdán az MTI-vel.

mti_hirfelhasznaloZsíros Zsolt főügyész tájékoztatása szerint a férfi június 30-án pótkocsis teherautójával szabálytalanul kanyarodott balra egy üzem irányába a kisváros bevezető útján, s nem észlelte, hogy szemből két szabályosan közlekedő motoros érkezik.

A motorosok fékeztek, de az ütközést nem tudták elkerülni, egyikük a helyszínen meghalt, míg a másik súlyos, maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett.

A főügyész közleményében kitért arra, hogy a rendőrség a nyomozás során elrendelte a teherautósofőr pályaalkalmassági vizsgálatát, és a szakértő szerint a vádlott szinte minden kategóriában alkalmatlan a gépjárművezetésre.

Az ügyészség végrehajtandó fogházbüntetés kiszabását kezdeményezi vele szemben és egyben kéri, hogy a bíróság tiltsa el a járművezetéstől.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 41 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!