Fuvarpiac Hírek Kiállítások Kiemelt hírek Kommunikáció és Informatika Logisztika Rendezvények

A TimoCom a 2016-os IAA haszongépjármű kiállításon: zseniális digitalizáció

Az IT-szolgáltató TimoCom kiállítóként vett részt a 66. IAA haszongépjármű kiállításon Hannoverben. Hamar világossá vált a világszerte vezető fuvarozói, logisztikai és mobilitási kiállításon, hogy Európa legnagyobb fuvarozói platformja készen áll a digitális jövőre.

A TimoCom ez évi újdonsága

A 2016-os IAA mottója: „Az ötletek ösztönöznek minket“. Ebbe a gondolatmenetbe kapaszkodva a TimoCom bemutatta Európa legnagyobb fuvarozói platformján belül az újdonságát: a cégjegyzékbe integrált dokumentumkezelő funkciót a gyakran használt dokumentumok számára, mellyel a faxolás és az email küldés már a múlté. A „Dokumentumok“-kal a TimoCom letett egy mérföldkövet, mivel az év legnagyobb témája a kiállításon a digitalizáció volt.

A fuvarozás és a logisztika határtalan

Amellett, hogy a látogatók száma megközelítette a negyedmilliót, nem kerülhette el az emberek figyelmét az, hogy az IAA nemzetközibb volt, mint valaha. A 215.000 szakmai látogató közül minden harmadik külföldről érkezett – ami külön örömet okozott a többnyelvű TimoCom kiállítói csapatának, mivel minden vendég, aki meglátogatta standjukat, hazai környezetben érezhette magát. Marcel Frings, a cég szóvivője magyarázta el ezt más szemszögből: „Európa-szerte elérhető fuvarozói platformként kötelességünk, hogy új kapcsolatokat építsünk ki és ezeket a saját anyanyelvükön tudjuk elérni. Emellett segítenünk kell ügyfeleinket a Logisztika 4.0 útján kiigazodni“.

A TimoCom fuvarozói platform minden fuvarozásban résztvevőnek hozzáadott értéket kínál. Erről győztük meg Hannoverben a TimoCom kiállítói standjánál a fuvarozókat, speditőröket, gyártó- és kereskedőcégeket a szakma ez évi újdonságával.

Forrás: TimoCom

 

(Ezt a cikket 42 alkalommal tekintették meg.)