Hírek Kiemelt hírek Közút Útdíj

Rövid ideig nem lesz elérhető az úthasználati jogosultságok értékesítése 2016. november 20-án hajnalban

Szerver oldali karbantartás miatt 2016. november 20-án, vasárnap 01:00 és 03:00 óra között az úthasználati jogosultságok értékesítése nem áll rendelkezésre.

Kamionsofőrök viszonylati jegyet vesznek az e-útdíj megfizetésére Budapesten az Ócsai út egyik benzinkútjánál lévő terminálnál 2013. július 1-jén. Használatarányos útdíjat (e-útdíjat) kell fizetni a magyar gyorsforgalmi és főutakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautóknak július 1-jétől. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Illusztráció – Kamionsofőrök viszonylati jegyet vesznek az e-útdíj megfizetésére Budapesten az Ócsai út egyik benzinkútjánál lévő terminálnál. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ebben az időszakban nem lesz lehetőség e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, valamint egyenleget feltölteni interneten keresztül bankkártyával. Emellett személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban és viszonteladó partnereinknél sem lehet majd ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni. Továbbá nem lesz lehetőség e-matricát vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül – SMS-ben, weben és applikációval – sem.

Ezért kérjük, hogy úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolja meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladó partnereinknél.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal!

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleinket nem érinti, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel!

NÚSZ Zrt.

Forrás: HU-GO

Illusztrációs kiemelt kép:  MTI Fotó – Kovács Tamás

 

(Ezt a cikket 54 alkalommal tekintették meg.)