Fliegl Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Pótkocsi Rakományrögzítés

Fliegl Vario Lash – rakományrögzítési opció oldalfalas járművekre

A Fliegl Trailer rakományrögzítő program egy újabb részletmegoldással teszi lehetővé a Vario Lash Fliegl Load – Lock lyukacsos oldalprofil korlátlan használatát oldalfalas haszongépjárműveknél.

A standard spaniferakasztók úgy működnek, hogy a keret és a zárt oldalfal között kevés szabad hely van. A Vario Lash vékonyabb adapterként működik a Load – Lock lekötés és a gurtniakasztók között. A rakodást rugalmasan lehet biztosítani és az oldalfal teljes egészében lezárható.

vario-lash-fliegl-load-lock

Két kivitele van a Vario Lash -nak: 2,5 tonnás (bal ábra) és 6 tonnás lekötési erővel.

A Fliegl építő jellegű ügyfélközpontú kommunikációjára jó példa a Vario Lash. A szállítmányozási mindennapok problémájára egyszerű, de hatékony terméket fejlesztettek, mely leegyszerűsíti a rakományrögzítést.


A Fliegl utánfutókat és pótkocsikat gyárt logisztikához, szállítmányozáshoz és építőiparhoz. A mindennapi szállítmányozás összes kihívására megoldást talált: függönyponyvás, konténerszállító alváz, letolófélpótkocsi, nyerges félpótkocsi, gépszállítók, alvázak, tandempótkocsi, platók és így tovább…

Jelenleg a Fliegl körülbelül 220 főt foglalkoztat a triptisi központban (Thüringia) és további telephelyeket működtet egész Európában. A Fliegl mint az egyik legnagyobb német pótkocsigyártó a szegmensben, nagy darabszámot rövid határidővel képes legyártani és időben kiszállítani. A saját kutatás és fejlesztés, a Premium-Szállítás és a termelés az egyik legkorszerűbb európai trélergyár ad alapot mindehhez. A 24 órás szervizcsomag biztonságot nyújt ügyfeleinek Európa szerte, minden órában.

A Green-Road szériájukkal új szabványokat határozott meg, úgy mint önsúly esetén, üzemanyag-felhasználásban, szén-dioxid kibocsátásban, a karbantartási költségek optimalizálásában, és mindemellett gyakorlatorientált is.

Forrás: Fliegl Trailer

 

(Ezt a cikket 79 alkalommal tekintették meg.)