Autópálya Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szerdán lezárják az M6-ost Bátaszéknél

Szerda este katasztrófavédelmi gyakorlat miatt lezárják a forgalom előtt az M6-os autópálya Bátaszék és Véménd közötti szakaszát – közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

M6-autopalya-tabla

A katasztrófavédelem a Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt.-vel közösen alagútbiztonsági gyakorlatot tart a pálya C jelű alagútjában – írták.

A művelet idejére a pályát a bátaszéki és a véméndi csomópont között szerda este hét óra és csütörtök hajnali két óra között mindkét irányban lezárják, a forgalmat az 56-os és 57-es útra terelik.

A gyakorlaton egy feltételezett balesetből adódó veszélyhelyzetet szüntetnek meg a katasztrófavédelem, a rendőrség, a mentőszolgálat, illetve a Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt. munkatársainak részvételével.

Az alagútbiztonsági gyakorlatot az M6-os jobb oldali, Pécs felé vezető oldalán tartják, de a sikeres és biztonságos lebonyolítás érdekében az autópályát a bátaszéki és véméndi csomópont, azaz a 163-as és a 173-as kilométer között mindkét irányból lezárják – hívta fel a figyelmet a katasztrófavédelem.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 98 alkalommal tekintették meg.)