5 TENGELYEN – BIZTOS KÉZZEL! – LEZAJLOTT AZ ONLINE SELEJTEZŐ, KÉSZÜLHET AZ ELŐDÖNTŐ 40 VERSENYZŐJE!

2016. augusztus 28-án 16:00 és 16:30 között sikeresen lezajlott az 5 tengelyen – biztos kézzel! vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny első nagy megmérettetése, az elődöntők mezőnyét meghatározó online elméleti selejtező.

5tengelyen_1

Vasárnap délután a közel 350 nevező közül az elért pontszám és azon belül a kitöltésre fordított idő alapján 40 versenyző került a négy elődöntő egyikébe. Tartalék versenyzőként 5 fő készülhet arra, hogy esetleges igazolt lemondás esetén az eredményük sorrendjében berendelésre kerülhetnek valamelyik elődöntőre.

A sorsolás útján eldőlt 40 fő beosztása, valamint a tartalék 5 fő névsora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: http://www.5tengelyen.hu/

A négy elődöntőre a 2016. szeptember 10-11-i, illetve 17-18-i hétvégéken (szombati és vasárnapi napokon), főtámogatónk, a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. bicskei központi telephelyén kerül sor.

A döntőbe az elődöntők négy első helyezettje, illetve az összesített eredmények szerint a további hat legjobb eredményt elérő versenyző – összesen 10 fő – kerül be.

A döntőre családi nappal egybekötött, nyílt, látványos közlekedésbiztonsági program keretében kerül sor, mely ingyenesen látogatható!

A családi nap rendezvényen kreatív foglalkoztatók, Tóbiás és Balambér közlekedésbiztonsági programja, gyermek ügyességi gokart pálya, KRESZ park, ugráló vár, arcfestés, kamionos ügyességi játékok és szimulátor, ajándékkészítés, mandalafestés és lufi hajtogatás, továbbá számos ajándék és nyeremény várja a kicsiket és nagyokat!

A verseny országos döntőjének időpontja:

2016. október 1. (szombat) 08.00 óra
(az ünnepélyes eredményhirdetésre várhatóan 17.00-kor kerül sor).

Helyszín:

a drivingcamp Hungary Vezetéstechnikai Központ
(2072 Zsámbék, Drivingcamp út 1.)

Print

(Ezt a cikket 168 alkalommal tekintették meg.)