Ajánlatok Hírek Rendezvények Sofőrök Versenyek

Idén is keresik az ország legkiválóbb kamionsofőrjét!

2016-ban negyedik alkalommal hirdeti meg a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete NiT Hungary az ORFK – OBB-vel közösen az „5 tengelyen – biztos kézzel” című közbiztonsági és vezetéstechnikai versenyét. Az ország kamionsofőrjei szakmai tudásuk, rátermettségük és kiválóságuk alapján méretettnek össze, hogy közülük a legjobb elnyerje a nettó 1 milliós fődíjat október 1-jén.

IMG_8248
Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A versenyre benevezett sofőröknek először elméleti felkészültségüket kell megmutatniuk, majd számos ügyességi, közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai feladatban kell helyt állniuk és jól manőverezniük. A döntő helyszínéül Európa legkorszerűbb vezetéstechnikai tanpályája, a drivingcamp Hungary szolgál.

NEVEZZE be legjobb sofőrjeit a versenyre augusztus 14-ig, hogy közülük kerülhessen ki 2016 legjobban és legbiztonságosabban vezető magyar kamionsofőrje!

A győztes kamionsofőr azon túl, hogy elnyeri az 1 millió forintot, cégének hírnevét is emeli egyaránt belföldön és külföldön.

A verseny így az Ön vállalkozásának is növeli presztízsét és építi imázsát. Büszkén mondhatja magáról, hogy a cégénél dolgozik a legkiválóbb magyar kamionsofőr!

Jelentkezési határidő:

2016. augusztus 14.

Bővebb információk:

www.5tengelyen.hu

Print

(Ezt a cikket 79 alkalommal tekintették meg.)