Hírek Járműtechnika Kommunikáció és Informatika Márkahírek Scania

Tízezer aktív FMS Flotta kezelő rendszer a Scania CER régióba

Az első FMS egységekkel ellátott járművek szállítása 2011. július 1-vel kezdődött meg a Scania CER régióba, melyet három ország, a Cseh Köztársaság, Magyarország és Szlovákia alkot. 2016. május hónap végére elértük a mágikus határt, ennek eredményeképpen több mint tízezer aktív FMS egység van régiónkban. Örülünk annak, hogy a járművek tulajdonosai ilyen nagymértékben igénybe veszik az általunk felkínált FMS Basic és FMS Tracking szolgáltatási csomagjainkat. Egyértelműen az átadott járművekhez a legtöbb FMS Tracking szolgáltatást értékesítő piacai közé tartozunk a Scaniának a világon.

scania-fms1

„Az ügyfelek a kezdetekkor, amíg részletesen meg nem ismerték, még nem tudták, hogy milyen hozadéka lesz a jövőben egy ilyen beruházásnak. Ma már viszont el sem tudják képzelni a forgalom irányítását a járművek online követése nélkül. Egyszerűen kiértékelhetik azokat az üzemeltetési adatokat, melyek kihatással vannak a vállalkozásaik gazdálkodására, a Scania gépkocsivezető oktatásai segítségével gazdaságosabbá tudják tenni a szállításokat, nagyobb átlagsebességek mellett csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást, így végeredményként időt és pénzt tudnak megtakarítani. A Scania FMS szolgáltatásokkal nem egy esetben sikerült megtalálni eltulajdonított járművet illetve üzemanyag lopást felderíteni” – mondta Andrej Čech, a Scania CER FMS Adminisztrátora.

Andrej Čech, a Scania CER FMS Adminisztrátora
Andrej Čech, a Scania CER FMS Adminisztrátora

A Scaniáról

A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

Forrás: Scania

(Ezt a cikket 103 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro