Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Rendőrségi hírek

Ketten haltak meg a 4-es úton történt balesetben

Két halálos áldozata van a 4-es úton, Püspökladány közelében péntek este történt balesetnek, a kórházban meghalt egy 33 éves nő is. Egy 7 éves kislány a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Fotó: Police.hu

A balesetben kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival, amelyben egy család utazott. A személyautó sofőrje és négy utasa megsérült, közülük a 7 éves kislány a helyszínen meghalt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Renault típusú személygépkocsi közlekedett a 4-es számú főúton Karcag irányából Püspökladány irányába, amikor a 42-es és a 4-es számú főútak kereszteződéséhez ért, oda behaladt, ahol összeütközött a vele szemben, Kaba irányából Karcag irányába közlekedő kistehergépkocsival.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje és négy utasa megsérült, közülük egy 7 éves kislány a helyszínen, míg egy 33 éves nő a kórházba szállítását követően életét vesztette. A Püspökladányi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi tájékoztatása szerint a kisteherautó a szállítólevél alapján egyebek mellett ecetsavat és metanolt szállított.

Forrás: MTI – Police.hu

Kiemelt kép: Police.hu

(Ezt a cikket 102 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!