Hírek Üzemanyag

Bartosz Kamejsza az UTA új közép- és kelet-európai értékesítési vezetője

Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) értékesítési tevékenysége új lendületet kap: a tankoló- és szolgáltatási kártyákat forgalmazó vállalat történetében először Bartosz Kamejsza személyében értékesítési igazgatót nevezett ki. Kamejsza 2016. május elseje óta felel a közép- és kelet-európai értékesítésért és irányítja Varsóból az UTA lengyelországi, csehországi, magyarországi, romániai, baltikumi és skandináviai üzleti tevékenységének további kiépítését. A tapasztalt üzletember közvetlen felettese Gabriel Moulènes közép- és kelet-európai regionális igazgató.

Bartosz Kamejsza új közép- és kelet-európai értékesítési igazgatóként (Head of Sales) erősíti az UTA csapatát.
Bartosz Kamejsza új közép- és kelet-európai értékesítési igazgatóként (Head of Sales) erősíti az UTA csapatát.

Bartosz Kamejsza több mint 15 évi szakmai tapasztalattal és átfogó ismeretekkel rendelkezik a kelet-európai ásványiolaj- és tankolókártya-iparágban. Utolsó munkahelyén, az UTÁ-hoz hasonló külföldi cégeket a helyi piacon képviselő TIMEX S.A. értékesítési ügynökségnél 12 évig tevékenykedett, ahol a balti országokbeli tankolókártya-üzletterületért volt felelős. 2014 májusától a Bachelor of Engineering végzettségű szakember a nyerges vontatók hosszú távú bérbeadásával foglalkozó TRS-Rental Timex-leányvállalatot irányította.

„Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy Bartosz Kamejsza csatlakozott az UTA csapatához”, nyilatkozta Gabriel Moulènes, az UTA közép-kelet-európai regionális igazgatója. „Nemzetközi értékesítési területen szerzett sokéves tapasztalatával, iparági ismereteivel és a kelet-európai ásványiolaj- és tankolókártya-iparágon belül jól kiépített kapcsolatrendszerével fontos szerepet fog játszani vállalatunk további terjeszkedésében ezeken a jövőbeli fontos piacokon, hiszen nemcsak a helyi kihívásokat, de az igényeket és az ezekből következő piaci lehetőségeket is kiválóan ismeri.”


Az UNION TANK Eckstein vállalatról

Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) vezető szerepet játszik a tankoló- és szolgáltatási kártyák európai piacán. Az UTA kártyarendszerrel az ipari fogyasztók 40 európai ország 52 000 üzemanyagtöltő állomásánál márkától függetlenül, készpénz nélkül tankolhatnak és további úti szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Ide tartozik pl. az autópályadíj-fizetés, gépjárműjavítás, műszaki segélynyújtás, járműelszállítás, valamint az áfa és az üzemanyagra kivetett jövedéki adó visszatérítése.

Az 1963-ban Heinrich Eckstein által alapított vállalat 51 százalékos részesedéssel családi tulajdonban van (az Eckstein és van Dedem család képviseletében), további részvényes az Edenred SA (34 százalékkal) és a Daimler AG (15 százalékkal). A vállalat székhelye a bajorországi Kleinostheimban található. Az Uta-csoport 400 munkatársa közel 2,6 milliárd eurós forgalmat termel évente. Az UTA cégcsoportot immár tizedik alkalommal választotta meg a ServiceRating tanácsadó vállalat, a mannheimi Institut für Marktorientierte Unternehmensführung (IMU), a YouGov közvéleménykutató intézet és a Handelsblatt gazdasági napilap Németország egyik legjobb ügyfél- és szolgáltatásorientált vállalatának. www.uta.com

Forrás: AD HOC GmbH

 

(Ezt a cikket 48 alkalommal tekintették meg.)