Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Busz hírek Hírek Katasztrófavédelem Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályán

Kigyulladt és teljesen kiégett egy turistabusz az M7-es autópályán Balatonendrédnél vasárnap reggel, nem sérült meg senki, a sztrádát az érintett szakaszon lezárták – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.

Tûzoltók dolgoznak egy kiégett autóbusz mûszaki mentésén az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezetõ oldalán, Balatonendrédnél 2016. április 24-én. A buszon utazó ötven ember még idõben elhagyta a jármûvet, a balesetben nem sérült meg senki. MTI Fotó: Varga György
Tűzoltók dolgoznak egy kiégett autóbusz műszaki mentésén az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Balatonendrédnél 2016. április 24-én. A buszon utazó ötven ember még időben elhagyta a járművet, a balesetben nem sérült meg senki.
MTI Fotó: Varga György

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnak a rendőrség honlapján olvasható tájékoztatása szerint az eset az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán történt. A buszon utazó ötven ember még időben elhagyta a járművet.

A rendőrség a mentési munkálatok idejére a sztráda érintett szakaszának mind a bal, mind a jobb oldalát teljes szélességében lezárta.

A Budapest felé vezető oldalon 9 óra 32 perctől, majd 12 órától a Nagykanizsa felé vezető oldalon is megindult a forgalom.

Török Sándor, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-nek elmondta: a tűz okozta hőtől a busz környékén megolvadt az aszfalt, a jármű beleragadt, ezért tűzoltódarura van szükség ahhoz, hogy felemeljék és elszállítsák.

Forrás: MTI, Police.hu

A kiemelt kép: MTI Fotó – Varga György

 

(Ezt a cikket 184 alkalommal tekintették meg.)