Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Balesetben meghalt egy kamionsofőr az M0-áson kedden

Egy ember életét vesztette, amikor két kamion összeütközött kedden az M0-ás autóút M7-es felé tartó oldalán az Anna-hegyi pihenő közelében – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Budapest, 2016. április 19. Összeroncsolódott kamion az M0-ás autóút M7-es felé tartó oldalán 2016. április 19-én. A teherjármû hátulról nekiütközött egy másik kamionnak az Anna-hegyi pihenõ közelében. A hátsó jármû sofõrje beszorult a roncsok közé, a tûzoltók kiszabadították, de már nem lehetett segíteni rajta, a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott kamion az M0-ás autóút M7-es felé tartó oldalán 2016. április 19-én. A teherjármű hátulról nekiütközött egy másik kamionnak az Anna-hegyi pihenő közelében. A hátsó jármű sofőrje beszorult a roncsok közé, a tűzoltók kiszabadították, de már nem lehetett segíteni rajta, a helyszínen meghalt.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Elmondta: egy kamion hátulról nekiütközött az előtte haladó teherautónak és a hátsó jármű sofőrje beszorult a roncsok közé. A tűzoltók kiszabadították a sofőrt, de már nem lehetett segíteni rajta, a karambolban életét vesztette – tette hozzá.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 1536 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!