Autópálya Hírek Közút Útdíj

Tervezett karbantartás útdíjfizetési rendszerekben vasárnap hajnalban

Tervezett karbantartás miatt lassulásokra, esetleges rövid kiesésekre lehet számítani a HU-GO és az e-matricás útdíjfizetési rendszerekben 2016. április 17-én vasárnap hajnalban 01:00-05:00 óra között.
Járművek haladnak az útdíjköteles M30-as autópályán Miskolc határában 2015. január 7-én. MTI Fotó: Vajda János
Illusztráció – MTI Fotó: Vajda János

Tájékoztatjuk, hogy a 2016.04.17-én vasárnap hajnalban 01:00 órától 05:00 óráig tartó időablakban több, rövid ideig tartó tervezett hálózati karbantartást végzünk, amely esetleges rövid szolgáltatás-kiesést jelenthet a HU-GO és az e-matricás útdíjfizetési rendszerekben. Emiatt előfordulhat, hogy ebben az időszakban tovább tart az e-matrica ill. a viszonylati jegy megvásárlása. A HU-GO rendszerben fedélzeti eszközzel (OBU) közlekedő úthasználókat a karbantartás nem érinti, hálózati kimaradás esetén az úthasználat adatai utólag automatikusan bevallásra kerülnek.

Kérjük, hogy ebben az időszakban is gondoskodjon az úthasználati jogosultságának elővételben történő megváltásáról! Felhívjuk figyelmét arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkeznie kell érvényes jogosultsággal.

Megértését köszönjük!

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Forrás: hu-go.hu

 

(Ezt a cikket 15 alkalommal tekintették meg.)