Hírek Üzemanyag

Réthy Kinga az UTA Magyarország új vezetője

Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) Réthy Kingát nevezte ki az UTA Magyarország Kft. új regionális igazgatójává. A 41 éves új vezető elsődleges feladatai közé tartozik a tankoló- és szolgáltatási kártyákat forgalmazó vállalat magyarországi értékesítéseinek működtetése. Réthy Kinga felettese Gabriel Moulènes közép- és kelet-európai regionális igazgató. Elődje, Nagy István volt ügyvezető igazgató 2016.03.31-én vonult nyugdíjba.

UTA_Logo_purAz UTA vállalathoz való csatlakozása előtt Réthy Kinga a LUKOIL üzemanyagtöltő állomásokat működtető Normbenz Magyarország Kft. alkalmazottja volt, ahol különböző pozíciók betöltése után legutóbb a magyarországi és szlovákiaki Flottakártya üzletágért volt felelős. A 41 éves igazgató ezt megelőzően a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületénél tevékenykedett. „Hátterének és a magyar tankoló- és szolgáltatási kártya üzletágban szerzett sok éves tapasztalatának köszönhetően Réthy Kinga az ideális jelölt arra a feladatra, hogy előremozdítsa a vállalat növekedését a stratégiailag fontos magyarországi piacon és továbbfejlessze cégünk magas színvonalú szolgáltatási normáit”, nyilatkozta Gabriel Moulènes.

A Plus Service szolgáltatás mellett az UTA tankolókártyák mintegy 600 magyarországi és Európa-szerte több mint 37 000 benzinkútnál használhatók.


Az UNION TANK Eckstein vállalatról

Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) vezető szerepet játszik a tankoló- és szolgáltatási kártyák piacán. Az UTA kártyarendszerrel az ipari fogyasztók 40 európai ország 52 000 üzemanyagtöltő állomásánál márkától függetlenül, készpénz nélkül tankolhatnak és további úti szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Ide tartozik pl. az autópályadíj-fizetés, gépjárműjavítás, műszaki segélynyújtás, járműelszállítás, valamint az áfa és az üzemanyagra kivetett jövedéki adó visszatérítése. Az 1963-ban Heinrich Eckstein által alapított vállalat 51 százalékos részesedéssel családi tulajdonban van (az Eckstein és van Dedem család képviseletében), további részvényes az Edenred SA (34 százalékkal) és a Daimler AG (15 százalékkal). A vállalat székhelye a bajorországi Kleinostheimban található. Az Uta-csoport 400 munkatársa közel 3 milliárd eurós forgalmat termel évente. Az UTA vállalatot a közelmúltban ismételten kitüntette a Sankt Gallen-i Egyetem, a ServiceRating hitelminősítő és a Handelsblatt gazdasági napilap a TOP SERVICE in Deutschland versenyben. www.uta.com

Forrás: AD HOC PR

 

(Ezt a cikket 318 alkalommal tekintették meg.)