Kategóriák

Kategóriák

Hírek Iveco Kishaszonjárművek Márkahírek

Jubileumi Daily a TESCO-flottában

Átvette 25. IVECO Daily kisteherautóját a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., amely korábbi társaihoz hasonlóan a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatását fogja erősíteni.

iveco-daily-tesco-IMG_8507
Forrás: DanubeTruck Magyarország Kft.

A Danube Truck Magyarország Kft. rögtönzött sajtótájékoztató keretein belül adta át a 25. IVECO Daily kisteherautót a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. képviselőinek. Az első 20 darabos megrendelés teljesítése után, immár a következő 10 darabos tétel leszállítása zajlik, ennek egyik darabja a ma átadásra kerülő IVECO Daily 35S11A8.

A DanubeTruck Magyarország Kft. által forgalmazott IVECO Daily kisteherautó család nyerte el a „Van of the Year 2015” díjat, melyet egy, a nemzetközi szaksajtó képviselőiből álló zsűri ítél oda az arra érdemeseknek minden évben. A közelmúltban a minden részletre kiterjedő fejlesztések elsődleges célja a terhelhetőség optimalizálása és a menetképességek, valamint a kényelmi funkciók finomhangolása volt az üzemanyagfogyasztás további csökkentése mellett. Ezek a fejlesztések egy kiemelkedően agilis, városban remekül használható munkaeszközt eredményeztek, mely nagyban hozzájárul a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásának sikeréhez.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy átvehetjük a 25. IVECO Daily kisteherautót. Ezzel a 138. autó áll be a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásának flottájába, s így még rugalmasabban és hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a vásárlói igényeket. Az autókat napi szinten használó kollégáink visszajelzései alapján büszkén mondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk az IVECO Daily járművekkel. Könnyű velük manőverezni, folyamatosan jó vezetői élményt nyújtanak és hasznos információkkal látják el a kiszállítási asszisztenseinket. Bízom benne, hogy az elmúlt hónapokban kialakult kölcsönösen előnyös együttműködés a jövőben is folytatódni fog.” – nyilatkozott Sebestyén Péter, a Tesco E-Kereskedelem üzletág vezetője.

Az IVECO Daily esetében a gyártó törekszik ügyfelei igényeinek legszélesebb körű kiszolgálására. A kisteherautó közel 8000 gyári változatban érhető el, mely verziók a legkülönfélébb feladatok ellátása érdekében biztosítanak optimális megoldásokat. A legújabb modellek egyike az IVECO Daily 35S11A8 típus, mely 8 sebességes automata váltójával kiváló vezetési élményt biztosít úgy városi, mint városon kívüli használat során. A modell kiemelkedő tulajdonságai miatt választotta éppen a 35S11A8-at a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. is, ahol az Online Bevásárlás szolgáltatás zökkenőmentes kiszolgálását lehetővé tévő flotta kulcsfontosságú jellemzői az optimalizált terhelhetőség, az ideális üzemanyagfogyasztási mutatók és a belvárosi áruszállításban elengedhetetlen agilitás. Kiváló paraméterei mellett a 35S11A8-at olyan kényelmi funkciókkal is felszerelték, mely ergonómiai oldalról közelíti meg a haszongépjárművekkel szemben támasztott elvárásokat.

iveco-daily-tesco-danubetruck-IMG_8507IMG_8500
Forrás: DanubeTruck Magyarország Kft.

A magyarországi flottafejlesztés egy újabb mérföldkő a Tesco és az IVECO között évek óta fennálló nemzetközi szintű partnerkapcsolat történetében. Az együttműködés eredményeképp az áruházlánc online bevásárlási üzletága az egyik legjelentősebb IVECO Daily modell-felhasználó lett Európában.


A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
A Tesco 208 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. Az egyik legnagyobb privát munkaadó az országban: több mint 20 ezer munkatársának biztosít állást.
A vállalat 1 százalékkal járul hozzá a hazai gazdaság bruttó nemzeti termékéhez.
Élelmiszerválasztékában található 3200 sajátmárkás termék felét itthon állítják elő, beszállítóinak csaknem 80 százaléka – közel 1100 vállalkozás – magyar. A Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásával, kis formátumú üzleteivel és hipermarketeivel napról-napra közelebb viszi vásárlóihoz az elérhető árú és jó minőségű termékeket. Az áruházlánc aktívan támogatja az egészséges táplálkozás előtérbe kerülését, az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelmet és a helyi közösségeket.

A DanubeTruck Magyarország Kft.
A DanubeTruck Magyarország Kft. az IVECO haszongépjárműveinek magyarországi importőreként 2014 nyara óta felel a márka hazai jelenlétének biztosításáért. A közismert teherautók mellett az IVECO BUS autóbuszokat és az ASTRA bányászati specifikációjú nehézteherautókat és dömpereket is forgalmazza.
Az elmúlt időszakban a vállalat szolgáltatásainak minőségével és partnerközpontú filozófiájával sikerrel bővítette ügyfélkörét és növelte részesedését. A DanubeTruck Magyarország Kft. elkötelezett híve a fenntartható közlekedési megoldásoknak, ezen belül is a föld- és biogáz alapú technológiáknak. A vállalat sikereit az IVECO kiváló termékportfóliója is támogatja, melynek típusai az elmúlt időszakban a nemzetközi szaksajtó legjelentősebb díjait is kiérdemelték: Truck of the Year 2013: Stralis, Van of the Year 2015: Daily, Truck of the Year 2016: Eurocargo, Coach of the Year 2016: Magellys

Forrás: DanubeTruck Magyarország Kft.

 

(Ezt a cikket 84 alkalommal tekintették meg.)