Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Egy kisteherautó sofőrjét keresi a rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri.
Forrás: Police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/1179/2016. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 77 éves tarpai férfi 2016. március 1-jén 13 óra 50 perc körüli időben a 41-es számú főúton közlekedett Nyíregyháza felől Vásárosnamény irányába. Haladása során a 41. főút 22. kilométerszelvényében egy előtte haladó Suzuki Swift típusú személygépkocsi előzésébe kezdett, melynek során a sofőr, hogy elkerüljön egy vele szemben közlekedő fehér színű kisteherautóval való ütközést, ellenkormányozott, és az előzni kívánt gépjárműnek ütközött, majd az úttestről lesodródva az árokba csapódva állt meg. A baleset következtében a 77 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: Police.hu

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a fehér színű – a rendelkezésre álló adatok szerint platós és kék ponyvával ellátott – jármű vezetőjének a jelentkezését, valamint azoknak, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu

(Ezt a cikket 106 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!