Fiat Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Statisztikák

2015-ös Fiat Professional eredmények

2015-ben 2616 db Fiat haszongépjármű talált gazdára, mellyel a 3,5 t alatti haszongépjárművek között a Fiat Professional a 2. helyen végzett Magyarországon (12,62%-os piaci részesedéssel) – megőrizve ezzel a 2014-es pozícióját.

Forrás: Fiat Professional
Forrás: Fiat Professional

A sikerhez több termék is hozzájárult, többek között a Fiat Ducato, mely szegmensében – 2G – piacvezető modell évek óta, 1.738 db regisztrált autóval 2015-ben is az élen végzett és ezzel a 3,5 tonna alatti szegmens legkeresettebb autója lett hazánkban.

Sikerességének titka, hogy a piac legszélesebb elsőkerék-hajtású modellválasztékát kínálja. A különböző felépítmények, motorok és egyéb műszaki tartalmak valamennyi lehetőségét figyelembe véve összesen közel tízezer féle haszongépjárművet, személyszállítót vagy átépítésre szolgáló alapot konfigurálhatunk, mely rendkívüli rugalmasságot biztosít az ügyfeleink részére.

Az 1B szegmensbe tartozó Dobló Cargo is nagyon szép eredményeket könyvelhetett el 2015-ben. Ez a termékünk szintén vezető szerepet játszik a szegmensében, A 2014-es eredményekhez képest a tavalyi évben 29%-al nőtt az eladott járművek száma. Ebben nagy szerepe van annak, hogy a termék 2015-ben kívül-belül megújult és számos hasznos új funkcióval is bővült, ugyanakkor a rekordok haszongépjárműve továbbra is számos kategóriaelső tulajdonsággal bír, mint amilyen a rekord 1 tonnás teherbírás vagy az akár 5,4 m3-es raktér. Ma már számos nagy flottapark szerves része ez a termék.

A Fiat Professional márkakereskedői hálózatunkról sem feledkezhetünk meg, amely országos lefedettséggel, országszerte 26 helyen áll az ügyfelek rendelkezésére az egyedülállóan széles 3,5 t alatti haszongépjármű kínálatunkkal.

Köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmat!​​​

Fiat Professional

 

(Ezt a cikket 31 alkalommal tekintették meg.)