Gazdaság Hírek Kishaszonjárművek

A becsültnél jóval olcsóbban juthat hozzá a rabszállítóhoz a BvOP

Az eredetileg becsült nettó 349 millió forinttal szemben nettó 197 millió forintért vásárolhat a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) 9 személyes rabszállítókat – az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Illusztráció - Opel Movano - Forrás: Opel
Illusztráció – Opel Movano – Forrás: Opel

A BvOP honlapján lévő adatok szerint 25 darab Opel Movano típusú járművet vesznek, a gépkocsik 2300 köbcentis, 125 lóerős motorral, klimatizált utas- és szállítótérrel, valamint korszerű LED fényforrású megkülönböztető jelzéssel rendelkeznek. A gépjárműveket hat hónapon belül szállítja le a szerződött partner.

A hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos eljárásra három ajánlat érkezett, amelyek közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló, budapesti székhelyű Scorpio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lett a nyertes.

Ajánlatot tett még a hódmezővásárhelyi Tornádó International Kft. és a kecskeméti székhelyű Hovány Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 43 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro