Megnyitotta új szervizcsarnokát a Camion Express Szerviz Kft.

Ünnepélyes keretek között nyitotta meg újonnan elkészült csarnokát a Camion Express Szerviz Kft.

December 12. rendhagyó szombat volt a Camion Express Szerviz Kft életében. A bővülés, az új szervizcsarnok megnyitása nagy büszkeséggel tölti el a cégvezetést és a alkalmazottak egyaránt. Ezért úgy határoztak, nagyszabású megnyitót tartanak, baráti- és partneri körben, hogy méltó módon ünnepeljék meg sikerüket.

megnyito__2_Az ünnepség kora délután vette kezdetét, a meghívott vendégekkel együtt mindenki az új csarnok elé vonult, ahol Gál Krisztián, a Camion Express Szerviz Kft igazgatója, Dr. Vántsa Botond, Szigetszentmiklós alpolgármesterével és Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzővel közösen, átvágta a nemzeti színű szalagot az épület előtt.

Gál Krisztián beszédében elmondta milyen hosszú utat járt be a családi vállalkozás annak alapítása óta, mire eljutott mai állapotához és ahhoz, hogy tovább tud bővülni. Ebben persze oroszlánrésze volt a Gál családnak, és a minőségi munkát végző alkalmazottaknak, hiszen a színvonalas irányítás és munkavégzés elengedhetetlen a sikerhez és az ezt eredményező ügyfél-elégedettséghez.

Dr. Vántsa Botond alpolgármester is méltatta a vállalkozást. Úgy véli, a cég remek példát statuál és ösztönzően hathat más helyi vállalkozásokra is. Példa arra, hogy tehetséggel, elszántsággal és szorgalommal Magyarországon, illetve Szigetszentmiklóson is lehet sikeres, európai színvonalú vállalkozást üzemeltetni, munkahelyeket teremteni.

Első alkalommal nyílt hát meg az új szervizcsarnok kapuja, hogy betolasson rajta az Európa-bajnok és versenygépe, mint az új csarnok első „ügyfele”.

Kiss Norbert elmondta, hogy a különféle cégek zavartalan munkavégzéséhez elengedhetetlen, hogy járműveik megfelelően karban legyenek tartva, csak úgy, ahogy a versenysportban is kulcsfontosságú a gyors és precíz szervizmunka, sőt az igazi verseny épp a szervizben zajlik, a színfalak mögött. Ennek tükrében különösen örül a Camion Express Szervizzel való együttműködésnek.


A Camion Express Szerviz Kft.-ről

A Camion Express Szerviz Kft 1990-ben alakult családi vállalkozás Szigetszentmiklóson, mely haszongépjárművek, emelőhátfalak és járműhidraulikák expressz gyorsaságú javításával foglakozik. A szervizben több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező felsőfokú végzettségű szerelők, folyamatos mérnöki kontroll alatt javítanak bármilyen felmerülő hibát gépjárművén.

Tehergépjármű szervize a legáltalánosabban elterjedt haszongépjárművek (Mercedes, MAN, IVECO, SCANIA, VOLVO, DAF, RENAULT, stb.) javításán túl bármilyen típus javítására, valamint különféle (BPW, SAF, ROR, KÄSSBOHRER, FRUEHAUF, SMB, stb.) tengelyekkel szerelt pótkocsik expressz javítására szakosodott.

A Camion Express Szerviz Kft. teljes körű személygépjármű javítással és vizsgáztatással is áll ügyfelei rendelkezésére, kiemelkedő szakmai tapasztalattal, márkafüggetlen szervizként.

Forrás: Camion Express Szerviz Kft.
.

(Ezt a cikket 289 alkalommal tekintették meg.)