NEMCSAK A SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ, DE JÁTSZÓTÉR-ÉPÍTÉSHEZ IS ÉRTENEK

A GEFCO vállalatcsoport magyarországi leányvállalatának dolgozói játszóteret építettek egy fogyatékkal élő gyerekekkel is foglalkozó dunaújvárosi bölcsődében.

Játszóteret épített a GEFCO 2A GEFCO Magyarország Kft. 9 éve van jelen a magyar piacon, 2014-es árbevétele meghaladta a 36 millió eurót. A francia központú cég nem csupán a logisztikában igyekszik kiemelkedő teljesítményt nyújtani, de a társadalmi felelősségvállalás területén is hasznos programokat valósít meg.

A magyarországi leányvállalat dolgozói önkéntes nap keretében egy dunaújvárosi bölcsődéhez látogattak el. Az intézményben négy csoportban összesen 32 kisgyerekkel foglalkoznak és integrált oktatást biztosítanak fogyatékkal élő gyermekek számára is.

Mint a nevelési szakemberek elmondták: a bölcsődékben rendkívül fontos a gyerekek korai fejlesztése, melynek szerves része a játék is. Ebben szeretné támogatni az odaadó nevelők munkáját a GEFCO: a vállalat egy mászókát és egy rugós „zöld sárkány” figurát adományozott a bölcsődének. A program része volt a játékok telepítése, illetve a bölcsőde udvarának talajfeltöltése, füvesítés és a homokozókban való homokcsere is. A munkát
pedig a vállalat dolgozói önkéntes munkában végezték el.

Kéznyomos rajzok: egyedi iroda dizájn
A bölcsődések nemcsak az új játszóteret vehették birtokba, de a GEFCO egy rajzversenyt is szervezett a számukra. A rajzok attól is egyediek, hogy a kisgyerekek a kézlenyomataikkal festették azokat. Végül természetesen minden csoport jutalmat kapott, a kész művek pedig a vállalat budapesti irodájában kerültek kiállításra.


A GEFCO CSOPORT
A GEFCO hozzáadott értéket teremtő logisztikai megoldások tervezését és megvalósítását kínálja termelő vállalati ügyfeleinek, amivel hozzájárul versenyképességük erősítéséhez. A GEFCO teljesítménye azokra a szakmai tapasztalatokra támaszkodik, amelyeket a csoport az elmúlt 65 évben elsősorban az autóiparban, az egyik legösszetettebb és legigényesebb szektorban halmozott fel. A GEFCO 150 országban van jelen, és egyike a 10 legnagyobb európai csoportnak. Forgalma 2014-ben elérte a 4,1 milliárd eurót és 11.500 munkavállalót foglalkoztat. A világszerte több mint 350 telephellyel rendelkező GEFCO folyamatosan bővíti tevékenységét Délkelet-Ázsiában, Közép- és Kelet-Európában, a Balkánon, Kelet-Ázsiában, valamint Dél-Amerikában.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 52 alkalommal tekintették meg.)