Érdekességek Hírek Márkahírek Teszt Volvo

Volvo teherautó az eddigi egyik legnehezebb teszten

Az egész világon nagy népszerűségre tett szert a Volvo Trucks Élő teszt sorozata a The Epic Split és a The Hamster Stunt sikereinek köszönhetően. December harmadikán egy új Élő teszt jelenik meg, amelyben a Volvo FMX teherautónak az eddigi egyik legnehezebb próbán kell helytállnia.

A Volvo Trucks legújabb Élő tesztjében a Volvo FMX teherautónak az eddigi egyik legnehezebb próbán kell helytállnia. - Forrás: Volvo Trucks
A Volvo Trucks legújabb Élő tesztjében a Volvo FMX teherautónak az eddigi egyik legnehezebb próbán kell helytállnia. – Forrás: Volvo Trucks

A Volvo Trucks következő Élő tesztjében a Volvo FMX építőipari teherautó a legnehezebb teszttel néz szembe. Még a Volvo Trucks is úgy véli, hogy ez az eddigi legkeményebb az Élő teszt sorozatban.

„Számos újdonságot mutattunk be a Volvo FMX kapcsán az elmúlt évben, ezek a teherautót erő és tapadás szempontjából verhetetlenné teszik. Annak érdekében, hogy megmutassuk az embereknek, hogy valójában mi mindent képes elviselni a teherautó, kitettük az elképzeléseink szerint legkeményebb próbának” – mondja Ingela Nordenhav, a Volvo Trucks globális marketing és kommunikációs igazgatója.

December harmadikán derül majd ki, hogy valójában miről szól a teszt, amikor a film a Volvo Trucks YouTube-csatornáján debütál.

A Volvo Trucks különleges Élő teszt sorozatának további nemezközi sikerfilmjei például a The Epic Split és a The Hamster Stunt. Mindegyikük közös jellemzője, hogy a Volvo teherautóinak képességeit a leglátványosabb módon teszik próbára.

„A következő Élő tesztünkkel meg kívánjuk mutatni az embereknek, hogy valójában mi mindent képes elviselni a Volvo FMX” – mondja Ingela Nordenhav, a Volvo Trucks globális marketing és kommunikációs igazgatója. - Forrás: Volvo Trucks
„A következő Élő tesztünkkel meg kívánjuk mutatni az embereknek, hogy valójában mi mindent képes elviselni a Volvo FMX” – mondja Ingela Nordenhav, a Volvo Trucks globális marketing és kommunikációs igazgatója. – Forrás: Volvo Trucks

Az Élő teszt sorozat:

  • Az új, Look who’s driving című film a hetedik a Volvo Trucks Élő teszt sorozatában, amely 2012-ben a The Ballerina Stunt epizóddal kezdődött. A sorozat olyan vírusvideókat is tartalmaz, mint a The Hook, The Hamster Stunt és The Epic Split.
  • Az Élő teszt sorozat célja, hogy a Volvo teherautóinak képességeit látványos tesztek során mutassa be.
  • Az Élő teszt sorozat filmjeit összesen több mint 100 millió alkalommal tekintették meg a Volvo Trucks YouTube-csatornáján, és több mint nyolcmillió alkalommal osztották meg.

Tekintse meg az új Élő teszt előzetesét:

.
Forrás: Volvo Trucks

.

(Ezt a cikket 360 alkalommal tekintették meg.)