Alkatrészgyártók hírei Hírek

A Ferodo® új fékhuzalokat vezet be a piacon

A csúcsminőségű fékalkatrészek márkája új termékcsoportot vezet be
a vásárlók fejlődő igényeinek kielégítésére

A Federal-Mogul Motorparts, amely a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egyik divíziója tovább bővíti fékalkatrészeinek termékválasztékát. Ferodo®, az OE-minőségű fékalkatrészek gyártója egy új termékcsoportot vezetett be, hogy a vevőinek a kézifék- és tengelykapcsoló bowdenek széles választékát kínálhassa.

A Ferodo® kézifék- és tengelykapcsoló-bowdeneket tartalmazó új termékcsoportja
A Ferodo® kézifék- és tengelykapcsoló-bowdeneket tartalmazó új termékcsoportja

Azt követően, hogy a Ferodo az év elején jelentős bővítést hajtott végre hidraulikai termékeinek portfóliójában, és újabb 536 alkatrésszel egészítette ki meglevő kínálatát, most további 701 huzallal jelent meg a piacon, lefedve ezzel az összes jelentős huzalszerelési igényt. A Ferodo olyan anyagokat használ, amelyek maximális teljesítményt és biztonságot nyújtanak a termékeknek. A huzalokat simább csúszást biztosító, alacsony súrlódási tényezőjű, speciális bevonattal látják el, amely egyben korrózióvédelmet is nyújt, minimálisra csökkentve a kábelek karbantartásigényét.

„A Ferodo jelentős tapasztalattal rendelkezik a féktechnológiák terén, és fékspecialistaként piacvezető. Folyamatosan keressük az újabb lehetőségeket, hogy ügyfeleinknek a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és szakértelmet nyújthassuk” – fejtette ki Silvano Veglia, a Federal-Mogul Motorparts EMEA régióért felelős, féktermékekkel foglalkozó pótalkatrészpiaci termékigazgatója. A Ferodo termékpalettánk fékhuzalokkal történő bővítése – amelyet hamarosan féknyergek és fékdobok bevezetése fog követni – összhangban áll vevőink csillapíthatatlanul növekvő igényeivel, és lehetővé teszi számukra, hogy az összes fékalkatrészt egy helyen vásárolhassák meg, miközben biztosítjuk számukra azt, hogy ők irányítanak, ahogy azt a „You’re in control” „Ön irányít” szlogenen keresztül ígértük.”

A fékhuzalok már rendelhetők készletről, és megtekinthetők a Ferodo.com honlapról elérhető TecDoc elektronikus katalógusban, valamint az FMeCaten. Kísérje figyelemmel a termékbevezetéseinkkel kapcsolatos információkat a jövőben is.


A Federal-Mogulról
A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egy piacvezető nemzetközi vállalat, amely termékeket és szolgáltatásokat biztosít a világ gépjárműgyártói és -szervizei számára, valamint berendezéseket gyárt a személyautók, könnyű, közepes és nehéz haszongépjárművek, tengeri, vasúti, repülési, energiatermelési és ipari járművek piacára. A vállalat termékei és szolgáltatásai hozzájárulnak az üzemanyag-felhasználás gazdaságosságának és a járművek biztonságának javításához, valamint a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez.

A Federal-Mogul két független üzleti részlegben működik, élükön egy-egy ügyvezetővel, akik a Federal-Mogul igazgatótanácsa felé tartoznak beszámolási kötelezettséggel.

A Federal-Mogul Motorparts a termékek széles körét értékesíti és forgalmazza több mint 20, a világ élvonalába tartozó márkán keresztül a járművek nemzetközi pótalkatrészpiacán, emellett pedig az eredeti járműalkatrész-gyártókat is kiszolgálja. A vállalat pótalkatrész márkái közé tartoznak a következők: BERU®* gyújtásrendszerek; Champion® gyújtógyertyák, ablaktörlők és szűrők; AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® és Payen® motoralkatrészek; MOOG® kormány- és felfüggesztés-alkatrészek; Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, Jurid®, Stop® és Abex® féktermékek.

A Federal-Mogul Powertrain eredeti hajtásláncalkatrészeket, valamint rendszervédő eszközöket tervez és gyárt a személyautók, nehézgépjárművek, ipari és hajózási alkalmazások számára.

A Federal-Mogul vállalatot 1899-ben alapították Detroitban. A vállalat székhelye a Michigan állami Southfieldben található, és 34 országban közel 50 000 embert foglalkoztat. További információkért látogasson el a következő webhelyre: www.federalmogul.com.

*A BERU a BorgWarner Ludwigsburg GmbH bejegyzett védjegye.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 20 alkalommal tekintették meg.)