Hírek Kishaszonjárművek MAN Márkahírek Volkswagen

Az MAN TGE kisáruszállítóval bővíti termékkínálatát az MAN- Az újdonság a Volkswagen Haszonjárművek márkával való együttműködés eredménye

Nagy méretű kisáruszállítóval bővíti termékkínálatát az MAN Truck & Bus, s ezzel a 3-44 tonna közötti kategóriákat lefedő, teljes haszonjármű-palettát kínáló márkává válik. Az új MAN TGE típusjelzésű kisáruszállítót a Volkswagen Haszonjárművek márka fejlesztette ki és az azonos műszaki felépítésű Volkswagen Crafter modellekkel együtt a lengyelországi Września városában újonnan épített gyárban készül majd. Az együttműködés kapcsán mindkét márka stratégiai előnyökre számít az új ügyfélcsoportok megszólítása révén. Az MAN TGE az IAA 2016 szakkiállításon ünnepli majd premierjét és 2017-től lesz elérhető.

img_6109
Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Joachim Drees, az MAN Truck & Bus igazgatótanácsának elnöke az MAN számos ügyfelénél találkozott az e kategória járművei iránti igénnyel: “Az új MAN kisáruszállítóval, amelyet az MAN TGL közepes haszonjárművünk alá pozicionáltunk, egy új üzleti területre lépünk. Számos ügyfelünknek, akiknek flottájában alapvetően nehéz haszonjárműveket találunk, szüksége lenne kisáruszállítókra is. Éppen ezért intelligens módon bővíthetjük a meglévő járműkínálatunkat az MAN TGE típussal. Igen mélyrehatóan ismerjük az ügyfeleink igényeit és iparágaikat, így működésükhöz tökéletesen illeszkedő járműmegoldásokat és felépítményeket kínálunk majd. A haszonjárműveink kapcsán megszokott professzionális javítás és karbantartás, valamint az átfogó szolgáltatások új mércéket állítanak majd ebben a szegmensben, és az kisáruszállítós ügyfeleinket is lenyűgözik majd.”

Ezzel az MAN ügyfelei a jövőben az összes értékesítési és karbantartási szolgáltatást egyetlen kézből megkaphatják a kisáruszállítóktól egészen a nehéz kategóriás teherautókig. Mivel az MAN a klasszikus zárt áruszállító kivitelek mellett különleges felépítményeket is kínál majd, például építési területekre vagy kommunális feladatokra szánt járművek vagy éppen tűzoltójárművek számára, az új típussal a márka a felépítményezőkkel folytatott, s hosszú évek óta erősödő és nagyra becsült üzleti kapcsolatot tovább építi.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 70 alkalommal tekintették meg.)