DAF Hírek Márkahírek Szerviz

A legjobb DAF teherautó-szerelő

Szata Zsolt nyerte meg a DAF Hungary Kft. által megrendezett országos „Év szerelője” versenyt

Idén először csatlakozott a DAF Hungary Kft. a holland márka európai teherautó-szerelő versenyéhez, amelynek magyarországi döntőjét október 27-28-án tartották a zsámbéki Paccar alkatrészelosztó központban. Az „Év szerelője” verseny egyúttal kiváló csapatépítő és szakmai továbbképző program is, így a színvonalasabb szervizkiszolgálás elősegítése révén hozzájárul az ügyfélelégedettség növeléséhez.

DAF év szerelője díjazottjai - Fotó: DAF Hungary Kft.
DAF “Év szerelője” díjazottjai – Fotó: DAF Hungary Kft.

Hazánk kilenc DAF márkaszervizéből minden autószerelő benevezhetett az „Év szerelője” versenybe. Az online teszt kitöltői közül a 12 legjobb eredményt elérő munkatárs vett részt a zsámbéki országos döntőn, ahol az elméleti továbbképzés után az elméleti, illetve gyakorlati feladatok megoldása kapta a főszerepet. A gyakorlati fordulóban a szerelőknek három tehergépkocsin három előre generált, főként elektromos jellegű hibát kellett megtalálniuk.

A szerelőknek három előre generált hibát kellett megtalálniuk a DAF XF nyerges vontatókon. - Fotó: DAF Hungary Kft.
A szerelőknek három előre generált hibát kellett megtalálniuk a DAF XF nyerges vontatókon. – Fotó: DAF Hungary Kft.

A legjobb eredményt a Pappas Auto Magyarország Kft. pécsi szervizében elsősorban haszongépjárműveket javító és DAF tehergépkocsikkal másfél éve foglalkozó Szata Zsolt érte el. Fődíja egy ezer euró értékű utazási utalvány, illetve ő képviselheti majd hazánkat a jövő áprilisban, Eindhovenben megrendezendő európai döntőn.

Forrás: DAF DAF Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 171 alkalommal tekintették meg.)

Comments are closed.