Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Rendőrségi hírek

Két halálos áldozata van a Ceglédbercelnél történt balesetnek

Ketten életüket vesztették, egy ember pedig súlyosan megsérült, abban a balesetben, amelyben két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze kedden kora reggel a 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Rendőrök helyszínelnek 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében, ahol két kamion és egy személygépkocsi karambolozott 2015. november 3-án. A balesetben az autóban utazó két ember meghalt, a felborult kamion sofőrje súlyosan megsérült.   MTI Fotó: Donka Ferenc
Rendőrök helyszínelnek 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében, ahol két kamion és egy személygépkocsi karambolozott 2015. november 3-án. A balesetben az autóban utazó két ember meghalt, a felborult kamion sofőrje súlyosan megsérült. MTI Fotó: Donka Ferenc

Csámpai Attila elmondta, hogy a személygépkocsiban mindkét ember életét vesztette. Az egyik férfit a tűzoltók már holtan emelték ki a roncsokból. A másikat a mentők többször is próbálták újraéleszteni, de sikertelenül. A felborult kamion sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

Az egyik kamion kerékpáralkatrészeket szállított, a másik pedig sót. Az utóbbi jármű ponyvája megsérült ugyan, de a só nem szóródott az útra. A felborult kamion rakományát egy másik járműre pakolták át.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a baleset a 4-es út 65-ös kilométerénél, Ceglédbercel és Cegléd között történt.

A Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő később elmondta: a helyszíntől nem messze, a 441-es út 11-es kilométerénél is történt baleset, egy autó fának rohant, a sofőr súlyosan megsérült.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 204 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!