Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Rendőrségi hírek

Halálos közúti baleset történt Vas megyében

Összeütközött három tehergépjármű a 86-as úton Egyházasrádóc térségében csütörtök reggel, egy ember meghalt, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az útzár péntekig tart.

Kiégett kamion a Vas megyei Egyházasrádóc közelében, a 86-as úton, ahol összeütközött három teherautó 2015. október 29-én. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. MTI Fotó: Varga György
Kiégett kamion a Vas megyei Egyházasrádóc közelében, a 86-as úton, ahol összeütközött három teherautó 2015. október 29-én. MTI Fotó: Varga György

A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy az ütközés következtében az egyik jármű keresztbe fordult az úttesten, és kigyulladt, egy másik pedig az árok szélén állt meg, és szintén lángra kapott. A forgalmat mindkét irányból Sorokpolány községen keresztül terelik – írták.

A honlapon csütörtökön kora délután azt közölték, hogy két kamion kiégett, a körmendi hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi szolgálat emberei a helyszínen biztonsági zónát jelöltek ki, a térségbe csak a mentésben részt vevő szakembereket engedik be. A 86-os főút burkolata jelentősen megrongálódott, ezért péntekig teljes útlezárás lesz érvényben.

Daruval emelnek egy kiégett kamiont a Vas megyei Egyházasrádóc közelében, a 86-as úton, ahol összeütközött három teherautó 2015. október 29-én. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. MTI Fotó: Varga György
A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. MTI Fotó: Varga György

Hozzátették, az egyik kamion szállítmánya folyamatosan visszagyullad, ezért a kamion mentését vízsugár mellett végzik. A rakományok egy része megsemmisült, ezt – a megmentett rakománnyal együtt – konténerekbe helyezik és elszállítják.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 297 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!