Fuvarpiac Hírek Kommunikáció és Informatika

A TimoCom ismét kitüntetést kapott

A TimoCom által működtetett TC Truck&Cargo® európai piacvezető fuvar- és raktérbörze megkapta a BME kitüntetését. Ez már a második TimoCom termék, amit a BMEnet GmbH (a Bundesverbands Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. leányvállalata – BME) ismert el.

“Különösen örülünk a BME kitüntetésének, amely azt is hivatott mutatni, hogy a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze számos ajánlattal rendelkezik és mindezek felett kiváló minőséget képvisel. Ez egy olyan nyertes kombináció, ami a szállítmányozási szoftverek között egyedülálló” – mondja Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője. Amióta az európai, azonnali megbízások piacára fókuszáló platformot megnyitották a termelő és kereskedelmi cégeknek, a BMEnet GmbH ellenőrizte az általa felállított kritériumrendszernek megfelelően a TC Truck&Cargo®-t.

Az eredmény: “A TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze segítségével a transzport szolgáltatók vagy megbízók kiterjeszthetik üzleti lehetőségeiket, valamint kihasználhatják kapacitásukat. Így a drága üresjáratok elkerülhetők, amiből a környezet is profitál. Továbbá a TC Truck&Cargo® számos extrát és kiegészítő funkciót is kínál, amivel a TimoCom-ügyfelek mindennapos munkáját megkönnyítik” – áll a BMEnet GmbH indoklásában.
Magyarul: ha a megbízó cégek egy hatékony szoftvert keresnek a logisztikai feladataikhoz, akkor a minőség-ellenőrzött és a piacilag is jól átlátható TimoCom a megoldás.

Kétszer egymás után
A TC Truck&Cargo®-ért kapott kitüntetéssel a TimoCom Soft- und Hardware GmbH már kétszeresen is “érdemes” logisztikai platform és szoftver. A TC eBid® európai tenderkiírási platformot is ellenőrizték, ami 2010 óta viseli a BME kitüntetését. A BME itt is rámutatott a szoftver nagyfokú hatékonyságára, felhasználóbarát mivoltára, illetve a piaci átláthatóság növelésére.

BMEnet kitüntetés: ellenőrzött minőségi szabványok
A BMEnet GmbH kitüntetése A megfelelés standard és semleges kritériumokon, valamint egyértelmű követeléseken alapszik. Ennek érdekében a szoftverrendszerek még átláthatóbbá tették a piacot. A felhasználó élhet azzal a biztonsággal, amit a szoftver minőségi szabványai nyújtanak. Vagyis az ügyfelek egy mindig leellenőrizhető adatbázisból dolgoznak.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 52 alkalommal tekintették meg.)