Napjaink két leghasznosabb autós kütyüjét gyúrta egybe a Mio

A rengeteg extrával felszerelt Combo készülék kiváló alternatíva lehet a méregdrága fedélzeti computerek helyett.

Az életünket és vezetési szokásainkat megkönnyítő extrák ma már nem ismernek határokat. Parkolási asszisztens, figyelmeztetés a sebességmérő kamerákra, kereszteződések 3D-s előnézete: egytől-egyig olyan funkciók, melyek kétségtelenül minden autós hasznára válnának, ám többnyire csak korunk high-tech autócsodáinak fedélzeti egységében kapnak helyet. A Mio legújabb Combo terméke ezeket a lehetőségeket kínálja, az autó típusától függetlenül.

mio-5207_front_TRUCK_HU_HRAz autóiparban a technológia fénysebességgel száguld az innovációk szupersztrádáján, gyakran csak kapkodjuk fejünket a legújabb trendek láttán. Míg néhány éve még újdonságnak számítottak a tolatókamerák vagy a hibrid meghajtású autók, ma már inkább a vezetési szokásainkat megtanuló, és ahhoz alkalmazkodó útvonaltervezés érdekli a kényelmet kereső autósokat. Egy-egy autós kütyü fokmérője ma már nem csak a minőség, ez lényegében alap elvárás. Fontos, hogy minél több vezetést megkönnyítő funkcióval bírjon, időt és pénzt takarítson meg használójának.

Ezen gondolatok mentén született meg a navigációk és autós kamerák kombinációjából életre hívott Mio Combo 5207 LM készülék is, mely számos extra funkciójával valódi forgalmi asszisztensként felel a vezetés közben felmerülő helyzetekre.

mio-5207_front_3DJV_Night_HU_HRHigh-tech fedélzeti computer egy mobiltelefon áráért

A Mio Combo egyik legfőbb előnye, hogy bármilyen autóba utólag felszerelhető, tudását tekintve pedig bármikor felveszi a versenyt a legújabb autómodellekbe épített okostechnológiákkal. Az intelligens rendszer ráadásul fejlődőképes: vezetési szokásaink megtanulásával, valós idejű forgalmi információkkal, folyamatosan frissülő sebességmérő kamera adatbázissal és élettartamig szóló térképfrissítéssel hosszú távú befektetéssé növi ki magát. A legújabb idei frissítés során 44 európai ország térképére összesen közel 90,000 extra kilométer került fel, Magyarországot már 100%-ban lefedi. Nemzetközileg több, mint 270,000 hasznos hely és érdekes pont (POI) megjelölésével bővült a repertoár, melyek között magyar érdekeltségűek is szép számmal akadnak.

Költségkímélő és hobbikamera

A hazai autósok körében is egyre elterjedtebb fedélzeti kamerák folyamatos képfelvétel mellett minden úton történt eseményt rögzítenek, melyeket akár szabadidős célokra is felhasználhatunk. A HD rögzítésre is képes kamerák felvételei amellett, hogy megóvnak minket a biztosítási csalások és cserbenhagyásos koccanások felesleges komplikációitól, akár örök emlékként is szolgálhatnak legszebb útjainkról, melyeket villámgyorsan megoszthatjuk online.

mio-5207_front_MainMenu_HU_HRÚjragondolt navigációs szempontok

A hagyományos értelembe vett GPS feladatokat a Mio számos kényelmi extrával egészítette ki multifunkciós készülékében, új értelmet adva a vezetési asszisztens jelentésének. Vezetési szokásaink rögzítésével a Combo hamar megismer minket és preferenciánkat, és egy idő után ennek megfelelő útvonalakat ajánl a cél elérésére. Intelligens tervezőszoftvere emellett a napszak, forgalom zsúfoltsága vagy akár a valós időben érzékelt lezárások alapján is felülbírálhatja az eredeti tervet. Az útvonal meghatározása után, út közben sem hagy magunkra: a kereszteződések 3D-s előnézete, a besorolásnál segítő forgalmi sávasszisztens illetve a cél közelében fellelhető parkolóhelyek kijelzése együttesen teszik a Mio Combot kategóriája csúcskészülékévé.

A Mio újgenerációs Combo készülékei 2015.08.03.-tól kaphatók itthon, már 61.990 Ft-tól.

###

További információ a Mio Technology-ról:

A Mio fejlett mobiltechnológiára alapuló termékeket fejleszt és értékesít. A vállalatot 2002 májusában alapították, jelenleg Tajvanban, Kínában, Európában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Japánban és Dél-Koreában folytatja tevékenységét. A Mio világszerte 900 munkavállalót foglalkoztat, és 38 országban értékesíti termékeit. A Mio termékeket Magyarországon az IT és flottamenedzsment területére specializálódott AROBS Pannonia Software forgalmazza.
http://eu.mio.com/hu_hu/

Forrás: Double Decker PR & Consulting
.

(Ezt a cikket 925 alkalommal tekintették meg.)